image/svg+xml
image/svg+xml

Vrhunske surovine

Pri izbiranju surovin za svoje izdelke ne delamo kompromisov – uporabljamo le visokokakovostne surovine, ki ustrezajo najstrožjim higienskim, varnostnim in senzoričnim standardom, saj le vrhunske sestavine lahko dajo kakovosten, zdrav in okusen končni izdelek, vreden naših potrošnikov. Surovine za testenine Pure so 100 % evropskega izvora. 

image/svg+xml

International Food Standard

International Food Standard ali standard IFS je najstrožji standard evropske živilske industrije, ki zahteva od proizvajalcev mnogo več kot le zakonodaja. Zastavila ga je evropska živilska industrija sama in vpliva na vse procese v proizvodnem obratu. Mednarodni ocenjevalci vsako leto zaostrujejo pogoje za ohranjanje tega standarda, mi pa jih dosegamo že od leta 2006 in smo od leta 2010 kontinuirano v najvišji kategoriji IFS. 

image/svg+xml

Drugi standardi kakovosti

Naša proizvodnja je od leta 2000 zastavljena po načelih in principih HACCP. Leta 2006 smo pridobili standard ISO 9001:2000, ki smo ga leta 2009 nadgradili in prešli na ISO 9001:2008. 

Redno obnavljamo certifikat halal, ki zagotavlja, da naša proizvodnja ustreza tudi standardom islamske skupnosti. 

image/svg+xml

Družbeno odgovorna proizvodnja

V več kot štirih desetletjih obstoja je naše podjetje  ves čas izkazovalo poudarjeno odgovorno ravnanje do potrošnikov, dobaviteljev in okolja. Zavedamo se, da lahko kakovostno poslujemo le v sožitju z deležniki, čemur je podrejena vsaka poslovna odločitev v našem družinsko vodenem in izrazito razvojno naravnanem podjetju. 

image/svg+xml

Inovativno živilo 2016

Visokoproteinske testenine Pure so zahtevale več let razvoja recepta in tehnologije za proizvodnjo. Ob lansiranju na tržišče jim je Inštitut za nutricionistiko podelil znak Inovativno živilo 2016.