image/svg+xml
image/svg+xml

Fleksibilna proizvodnja

Naša proizvodnja omogoča visoko fleksibilnost, zato se lahko hitro prilagodimo specifičnim zahtevam posameznih kupcev. 

Zaradi močne ekipe tehnoloških in prehranskih strokovnjakov v našem podjetju lahko v sodelovanju z velikimi kupci, ki si želijo dolgoročen odnos, razvijemo tudi taylor-made proizvode in zadovoljimo mnoge specifične želje. 

image/svg+xml

Preprost transport

Visokoproteinske testenine Pure se skladišči in distribuira na ambientalni temperaturi.

Hlajenje ali zamrzovanje za ta izdelek ni potrebno v nobeni fazi od proizvodnje do končnega potrošnika, kar močno olajša in poceni transport in skladiščenje. Rok za uporabo izdelka je 18 mesecev, kar omogoča lažje in cenejše odzivanje na morebitna nihanja v povpraševanju tako distributerju kot tudi velikim kupcem.

image/svg+xml

Uveljavljen način pakiranja

Testenine Pure so pakirane v kakovostno folijo po 125 g, kar ustreza sodobnim smernicam glede velikosti obrokov, po 16 zavitkov/karton in po 90/kartonov na standardno evro paleto.  

Embalaža Pure je sodobno oblikovana, tako da odseva vrhunsko kakovost proizvodnje ter sodobno raznolikost načinov življenja, ki mu testenine Pure idealno ustrezajo. Embalaža ščiti izdelek pred dnevno svetlobo, hkrati pa omogoča potrošniku vpogled v izdelek že pred nakupom. Vsak zavitek ustreza dvema obrokoma glede na vsebnost beljakovin in energijsko vrednost, kar je usklajeno s sodobnimi majhnimi gospodinjstvi ter raznolikimi prehranskimi potrebami in željami v večjih gospodinjstvih. 

Zavitki so pakirani v odporno kartonsko embalažo standardnih velikosti, ki zagotavlja preprosto rokovanje ob distribuciji in skladiščenju. Evro paleta je standardne velikosti, kar dodatno olajša transport in skladiščenje. 

Število kosov/
karton
16
Število
kartonov/paleto
90
Zlaganje na
paleto
10 v vrsto, 
9 vrst
Višina palete

155 cm 
(višina blaga)
+15 cm
(višina palete)