image/svg+xml
image/svg+xml

Idealne za različna
življenjska obdobja

Večjo količino beljakovin, ki jih zagotavljajo visokoproteinske testenine Pure, potrebujejo otroci in najstniki, ki pospešeno rastejo, nosečnice za zdrav razvoj ploda in ohranjanje lastnega zdravja, pa tudi starejši zaradi ohranjanja mišične mase ob zmanjšanem teku.

image/svg+xml

Najvišji standardi
evropske kakovosti

Testenine Pure proizvajamo v enem od najsodobnejših živilskih proizvodnih obratov v EU. Izdelujemo jih samo iz sestavin, pridelanih v EU, po najstrožjih varnostnih, tehnoloških in higienskih evropskih standardih. Ponašajo se z nazivom Inovativno živilo leta 2016.

image/svg+xml

Prijazna
deklaracija

Testenine Pure odlikuje prijazna deklaracija, kar pomeni, da v njih ni E-dodatkov ali sestavin, ki jih običajen potrošnik ne bi poznal. Izdelane so iz zgolj treh sestavin: stročnic, pšenice durum in vode.

image/svg+xml

Odlične za različne
načine prehranjevanja

Visokoproteinske testenine Pure so kot bogat vir beljakovin primerne za športnike in rekreativce, za ljudi, ki okrevajo po operacijah, za shujševalne diete, diete z malo ogljikovimi hidrati, za ljudi z alergijami na hrano in vegane.

image/svg+xml

Preprost transport

Visokoproteinske testenine Pure se skladišči in distribuira na ambientalni temperaturi.
image/svg+xml

Uveljavljen način pakiranja

Testenine Pure so pakirane v kakovostno folijo po 125 g, kar ustreza sodobnim smernicam glede velikosti obrokov, po 20 zavitkov/karton in po 20/kartonov na standardno evro paleto.

Zahtevajte brezplačno predstavitev

Izpolnite polja za naročilo predstavitve.
Vsa polja so obvezna!

Spoštujemo vašo zasebnost.